Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edwardus
edwardus - 05-05-2010 15:29:26
Computers & Telefonie

Interactieve televisie/internet kpn.

Ziet er naar uit dat het inderdaad toch 1 pakket is dat je dan in 1 keer kunt ontbinden.
echter, voordat je die stap doet, graag eerst even dit.

door je reactie (bedankt daarvoor) zie ik wel dat er iets helemaal mis is met de bekabeling. de uploadsnelheid moet, hoe ver je ook van de centrale zit, uitkomen op ca. 1mbps (1024kbps) en als je dat laat berekenen door een speedtest site zul je dan typisch zo rond de 850kbps upload moeten kunnen uitkomen. bij jou is dat veel en veel te laag, dat is het teken dat ófwel de aansluiting van het modem op het kpn netwerk niet goed is, ofwel je interne netwerk (lan heet dat). het kan binnenshuis zijn (bijv. een slecht of veel te lang snoer of een fout in isra punt) maar ook buitenshuis (verkeerde las in de straatkast / wijkcentrale of een fout in de bedrading).

heb je deze speedtest gedaan vanaf een met netwerkkabel verbonden pc, of deed je dat via het draadloze netwerk? dat maakt nogal een enorm verschil namelijk.

heb je al eens geprobeerd om het modem (de experiabox) heel dicht bij de kpn aansluiting (isra punt) te zetten en met een kort (ander) snoertje te verbinden?

als je evt. bij kpn wilt blijven, geef dan een storing door en geef ze even de tijd om het te verhelpen.