Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
bemudi - 05-05-2010 23:19:34
Computers & Telefonie

Interactieve televisie/internet kpn.

Het is een bekend probleem dat interactieve t.v. een heel ander systeem is dan digitale kabel tv, wat in alle gevallen veel beter is dan interactieve tv van kpn of wie dan ook. op de eerste plaats is het belangrijk om te weten hoe het werkt bij kpn enz. gaat alles via internet dus de ruimte die het tv-signaal nodig heeft gaat af van je internetsnelheid, daarbij komt ook nog dat bij adsl je maar ongeveer 60% van je snelheid haalt.
hetgeen dus betekent dat er uiteindelijk bijna geen capaciteit over is om je telefoon en internet fatsoenlijk te laten werken, en hd-tv kun je wel helemaal vergeten.
ik zelf zou er nog geen seconde over denken om maar wat dan ook van kpn af te nemen, op de eerste plaats zijn ze veel te duur, hun produkten kunnen zeker technisch gezien niet in de schaduw staan van kabel-internet en tv enz.
wij betalen hier in het oosten 53 euro voor 25mb internet + digtaletv + onbeperkt bellen + standaarabb.