Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
franciss - 06-05-2010 19:32:07
Geldzaken & Recht

Orderbevestiging bindend telefoongids bv

Inderdaad, dat zal de adder wel zijn. dat is heel goed mogelijk. ze noemde het wel geen mini-website, maar goed, dat is de truc waarschijnlijk.

ik heb gevraagd om een kopie van de bandopname, maar krijg daar geen reaktie op en ontvang hem dus ook niet.

toch twijfel ik of dat is opgenomen.. volgens mij niet, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. in elk geval is het wel verdraaid, het verhaal rondom de mini-website.

ik denk dat ik maar gewoon betaal, ben ik er vanaf en zal gelijk een aangetekende sturen voor opzeggen. hoewel de 'mevrouw' me duidelijk te kennen gaf dat het maar voor 1 jaar was en niet langer. ze zou me volgend jaar bellen voor wederom de gegevens de controleren en mocht het zo zijn dat het me goed bevallen is, dan kon ik dat doorgeven, zou ze me nog een jaar vermelden, maar anders niet. dat staat vast niet op die band.

daarnaast vind ik het ook nog vreemd dat ik me heb aangemeld bij het bel-me-niet-register en dat ze me dan toch gebeld hebben, maar ook daar zal vast wel weer een hele reeks brieven etc etc etc aan te pas moeten komen hoe dat dan weer zit.

ik weet wel dat ik hiervan geleerd heb, nooit meer iets aan te nemen als ze mij ergens voor bellen. ik regel het voortaan zelf wel als ik wat nodig heb.

bedankt allemaal voor het meedenken en de inzichten.