Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dr
droppiejo - 07-05-2010 22:20:41
Huishouden & Energie

Geisoleerde garage buren levert mij schimmels

U kunt de aannemer bellen en de zaak voorleggen en vragen wat het kijken gaat kosten. dat zijn kosten die u moet incalculeren bij het bezitten van een eigen huis.
u kunt ook de schade melden bij uw opstalverzekeraar. als het schadebedrag hoog genoeg is dan sturen zij een expert om de schade op te nemen. wellicht zal uw opstalverzekeraar de schade dan op uw buren verhalen.
wanneer u een eigen risico hebt en het schadebedrag valt daar onder dan komt er niemand kijken en draait uzelf voor de kosten op.
als dat zo is dan blijft er dus niets anders over dat een aannemer de oorzaak opzoekt. is die gevonden dan kunt u de buren aansprakelijk stellen en de schade plus kosten van de aannemer verhalen.