Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ev
evdboomen - 08-05-2010 11:52:43
Huishouden & Energie

Geisoleerde garage buren levert mij schimmels

De schade is verschimmelde spullen in mijn garage, dat valt onder een inboedel. opstal is voor schade aan de garage zelf. zover nu zichtbaar is dit niet het geval.

ik heb gekeken in de voorwaarden van interpolis. daarin staat dat dergelijke schade is uitgesloten. begrijp ik ergens ook wel weer. het is misschien een schade veroorzaakt door derden, dan moet ik hen dus aansprakelijk stellen. maar ik wilde er eigenlijk met de buren zelf uit komen. dus ik ga hen gewoon vragen wat ze van plan zijn met de garage, evt meteen de platen weghalen als ze toch niet meer nodig zijn. of we kunnen samen een aannemer laten komen.

ik ben blij met iedereen die mee denkt. expert, wat is jouw idee dan hierbij?
ik ventileer niet extra dan destijds bouwkundig is aangebracht. de garage deur gaat regelmatig open. ik gebruik mijn garage als een normale garage, met auto. vanaf begin nooit problemen mee gehad.