Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gratisrijden
gratisrijden - 11-05-2010 11:17:21
Computers & Telefonie

Voor-jou-en-mij.com, phishing?

[quote=nina05 schreef op dinsdag 11 mei 2010, 10:11]ik vroeg me af, kan het zijn dat ze mijn email bv hebben opgeslagen en op zoek gaan daarin naar persoonsgegevens oid of andere informatie daaruit? bedankt!op het moment dat ze zich in je account kunnen inloggen kunnen ze gewoon alles wat je zelf ook in je account kunt, bijv: het lezen van je ontvangen en verzonden emails.

waarschijnlijk logt zich hier niemand in behalve een machine die het berichtje aan al je contacten doorstuurd, om nieuwe slachtoffers te maken. het is echter ook denkbaar dat zo'n machine al je e-mails heeft gedownload en zij die te koop gaan aanbieden! als je kritische informatie (wachtwoorden, creditcardnummers) in je mailbox hebt, dan moet je er rekening mee houden dat anderen hier nu over beschikken en moet je onmiddelijk maatregelen nemen (wijzigen, blokkeren), om te voorkomen dat er nog meer schade ontstaat.