Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 12-05-2010 03:08:55
Computers & Telefonie

Zijn telecomaanbieders echt verplicht je gratis je unlockcode te geven of zijn er nog kleine lettertjes?

@ edwardus:

jij schrijft wel: " drammer die je d'r bent! mag jij wel zo laat op zijn van je vader en moeder?"

doch ik vind het ook vreemd dat telfort bij de koop van het pp toestel geen naw gegevens vraagt en voor het geven van de unlock code wel.

zelf heb ik nu een jaar of drie een pp telfort toestel, gekocht zonder naw gegevens. nu zou ik wel eens een aldi sim er in willen doen omdat het bellen en sms-en daar stukken goedkoper is. doch het verstrekken van naw gegevens remt mij ook om de unlock code aan te vragen. kpn heeft mijn naw gegevens i.v.m. mijn landlijn en dat vind ik meer dan genoeg.

zoals ik er tegenaan kijk, werpt telfort juist deze drempel op om klanten te beletten weg te gaan bij hen.

vind je deze oude man nu ook drammerig? van mijn moeder mag ik wel zo laat opblijven, hoor. ze is 27 jaar geleden op 83 jarige leeftijd overleden en ik heb haar net nog gevraagd. ze zei niets. en wie zwijgt stemt toe.

hardware error man.