Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-05-2010 18:46:21
Geldzaken & Recht

Comfort card

Van de site...

5. ik heb geld opgenomen van mijn comfort card rekening. wanneer moet ik het geld terug betalen en hoe gaat dat in zijn werk?
elke maand wordt minimaal 3% van uw uitstaand saldo (het gedeelte van uw bestedingslimiet dat u hebt opgenomen) automatisch geïncasseerd. het minimale incassobedrag bedraagt € 10,-.

de rest van uw uitstaand saldo kunt u terug betalen zoals u wilt. wilt u ook de rest van het bedrag meteen afbetalen, dan maakt u het geld eenvoudig en boetevrij over. zit het een keer een maand financieel tegen? dan laat u het resterende bedrag geheel of gedeeltelijk gewoon staan. zo flexibel is de cash service.

m.i is het dus wel mogelijk, mits uw huidige vorm een vorm van een doorlopend krediet is. in het geval van een persoonlijke lening is eerder aflossen ook mogelijk, maar dan betaalt u vaak een boeterente.

ik zou nogmaals contact met hen opnemen.