Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-05-2010 19:47:47
Geldzaken & Recht

Comfort card

L1eneke schreef op woensdag 12 mei 2010, 23:57: stacey krijgt een rode duim, omdat zij de vraag niet beantwoordt.... mijn probleem zat hem in het feit dat ik nergens zag of ik uberhaupt versneld kon aflossen. de anderen gaven hier wel antwoord op :-)

--je kunt wel je limiet verhogen, maar niet versneld aflossen! --

je beweerde anders zelf dat je niet versneld kon aflossen ;-)

moet ik het nog allemaal voor je gaan nalezen en uitspellen dan...........?!
ging ervan uit dat je kan lezen gezien het feit dat je ook kunt typen..............

maar had je de voorwaarden moeten lezen voor je iets afsloot..........dan had je geweten wat wel en niet kon, ik had de voorwaarden hier ook wel neer kunnen kwakken maar ging ervan uit dat je de voorwaarden zelf wel zou weten................

maar zoals ik al zei, goedkoper en tegen betere voorwaarden het bedrag lenen en die comfort card in 1x opdoeken als je het zelf niet in je portemonee hebt is altijd nog beter en stuk voordeliger dan extra inlossen+ die 30,- extra kosten per keer betalen............. ;-)