Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-05-2010 14:14:59
Huishouden & Energie

Glazen deuren douche

Zelf gebruik ik tot volle tevredenheid antikal, inderdaad ook een zuur. het probleem van kalk verwijderen zou kunnen liggen in het feit dat er veel zeep-resten achterblijven op je wanden. zeep is een base en neutralizeert dus meteen het zuur wat je aanbrengt om schoon te maken, misschien moet je het klusje een aantal keer herhalen geenonzin voor een mooi resultaat.

behalve dat het met antikal (misschien na een paar herhalingen, maar de aanhouder wint!) heeft dat spul nog een voordeel. het laat een laagje achter waardoor het langer mooi blijft en er minder zeep- en kalkresten achterblijven na het douchen.

welke van de tips je ook gaat gebruiken, ik wens je veel succes!

en wat betreft de 2de -ietwat sneue- reactie van tvdeem; jouw soda doet het werk niet, dat doe jezelf. de oplosbaarheid van kalk in soda is vele malen lager dan in zuur maar wanneer je maar genoeg poetst lost het probleem zichzelf wel op. wel jammer dat je dan minder tijd hebt om van deze gezellige reacties te geven op anonieme internetfora