Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-05-2010 13:45:45
Auto & Vervoer

Welke electrische fiets is de beste ?

Beste rond kijken en uitproberen en het liefst kopen bij een goede fietsenmaker. want iedereen heeft andere wensen , zitpositie en andere voorkeuren.
soms word een fiets niet goed afgeleverd of word er geen goede voorlichting gegeven waardoor een fiets mindergoed of minder lang rijd.

het belangrijkste is eerst om te kijken wat u met de fiets wilt gaan doen. korte ritjes naar het dorp,school,boodschappen of langere tochten. dit is vooral belangrijk voor welke type frame u kiest (moeten er kinderzitjes etc op) het merk is een persoonlijke voorkeur. (ikzelf vind belangrijk of het merk een goede nazorg bied) derraileur vernellingen rijden meestal lichter maar er kan makkelijk vuil bijkomen en je hebt twee schakelaars op je fiets stuur zitten.niet erg handig als je last van je handen zou hebben. naaf versnelling zijn onderhoudsvriendelijker en er is maar een schakelaar op het stuur nodig. nadeel is dat ze iets zwaarder rijden maar dit is bij een nexus premium 8 naaf van shimano niet zo. accu in het frame lijkt mij minder als je geen verwarmde berging hebt met stopcontact. afneembare accu lijkt mij dan beter. onthoud dat accu,s problemen kunnen gaan geven bij lage temperaturen.veel mensen vergeten te kijken wat voor een banden er gemonteerd zijn. vaak zijn fietsen afgemonteerd met goedkope banden die wel degelijk een invloed hebben hoe je fiets fietst.de afstand die je kunt fietsen is vaak afhankelijk van het type accu dat je hebt of de hoeveelheid accu,s. voor de mensen die een fiets hebben en vinden dat deze niet goed fietst geef ik een goede tip: ga naar een goede fietsenmaker en vertel daar wat je niet bevalt aan je fiets en zij lossen het meestal op.