Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
mirjamp_1 - 16-05-2010 13:00:45
Voeding & Gezondheid

Met de pot mee

[quote=kenwel2 schreef op zondag 23 aug 2009, 19:12]waarom zou je je kind niet mee laten eten met wat je zelf eet, eet je dan zelf erg ongezond? in dat geval: niet doen! in elk ander geval, geen enkel probleem!
mvgr. henri

pff, wat een beredenatie van niks is dit zeg!!
wat een volwassene kan eten en drinken betekent niet dat dit goed zou zijn voor een baby!! of geef je je baby een rood wijntje omdat dit in mate gezond zou zijn...
nitraatrijke groente is niet geschikt voor een kind tot anderhalf jaar oud. dus geen andijvie, spinazie, rode bietjes etc. hiernaast mag er nog geen zout aan toegevoegd worden.
en ik denk dat het beter is om te beginnen met olvarit potjes en dan "1e hapje" als je zo jong (dus al met 3 maanden) het vast voedsel wil laten eten.
die potjes zijn zodanig verwerkt dat ze extra makkelijk vertaarbaar zijn en dus de minste kans op krampjes geven.
ik zie dat deze topic al een beetje verouderd is, de baby in kwestie is al geen baby meer. ik snap van degene die deze topic is begonnen de opwinding wel. ik vind het persoonlijk onverantwoord om met 3 maanden alles te laten mee-eten. los van of het kind het lekker vind, ivm kans op allergien ed vind ik dat je voorzichtig met je baby moet zijn.