Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bo
boosje - 17-05-2010 12:52:35
Winkels & Webshops

Losse centen ellende

[quote=zetteke schreef op zaterdag 15 mei 2010, 00:12][quote=akino schreef op woensdag 24 feb 2010, 20:12]alleen marcel75 lijkt het in de gaten te hebben.
zelfs de collectebus zal digitaal worden binnenkort, omdat ze niet anders kunnen.
het tijdperk van het losse geld zijn de meeste mensen moe, maar iemand die achter wil lopen "analoog" zal op de blaren moeten zitten.

aldi zal ook moeten moderniseren, daar de pin het zal overwinnen van het losse geld.

iedereen moet digitaal, dus ook uw protemonee, of u wilt of niet!

akino

dat had je gedacht! weet je nog hoe appie bijna door de knieën ging toen we als consumenten onze macht gebruikten met die kopersstaking (het ging toen om die véél te dure zweedse topman die wij mochten gaan betalen, niet dus!)? zolang wij bij aldi netjes behandeld worden blijven wij daar kopen en mijden wij winkels die ons afzetten. zó simpel is het!

de dag dat de collectebus digitaal wordt , is de dag dat ik stop met geven aan de deur! c'mon! dat is de charme en een ondanks het vaak vrijwilligerswerk van de collectanten een uiteindelijk lucratieve bezigheid!

z

aan goede doelen heb ik nooit gegeven, zeker al niet meer sinds bekand is hoeveel die bestuurders binnenharken. daarnaast zijn al die stichtingen voor allerlei lichaamsdelen een teken van wat de overheid nalaat te doen: zorgen voor goed medisch onderzoek en goede gezondheidszorg, maar dat is hier niet aan de orde.
de enige uitzondering die ik hierbij maak is: juist! de collectant aan de deur: die geef ik graag één of twee euro omdat die zich werkelijk inzet voor dit doel.