Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

to
tomb2006 - 21-05-2010 21:10:21
Computers & Telefonie

Mobiel internetten zonder abonnement

Er is inderdaad erg weinig op dit gebied. heb afgelopen jaar gedurende een paar maanden de t-mobile-optie geprobeerd maar dat was een ramp en zeker niet aan te raden: het was onmogelijk om tussentijds het beschikbare tegoed op te vragen en dit was wel belangrijk omdat ik sterk de indruk had dat meer dan het maximale bedrag per dag werd afgeboekt.tot overmaat van ramp kon de klanten service me niet helpen, sterker begreep er niets van: men is daar absoluut niet ingesteld op dit product en verder word je van het kastje naar de muur gestuurd. dit is dus niet aan te raden maar een alternatief, behalve steeds inloggen op wifi plekken heb ik niet.
voor mij was een geluk dat ik daarna maanden in argentinie was waar wifi vrijwel overal gratis is maar in europa blijft het een probleem.