Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-05-2010 09:21:37
Voeding & Gezondheid

Voedselbank?.....echt voor de armen?

Tvdeem schreef op vrijdag 21 mei 2010, 21:50: wat kort door de bocht om te stellen dat iemand met een "mooie" auto niet arm kan zijn?

weet jij hoe hij er aan komt?
weet jij waarom diegene wel een auto heeft?
misschien zijn ze er wel van afhankelijk?
of... misschien is de auto niet eens van hen?

ik denk dat mensen eens wat beter op zichzelf moeten letten, i.p.v. op anderen. er zijn andere die voor jouw wel willen controleren dat mensen geen misbruik maken van de voedselbank.



als arm bent heb je geen auto, en die moet je betalen. je hebt hem en ben je niet arm!
heeft hij een auto van zijn werkgever, dan heb je werk. heb je dan geen geld genoeg, vanwege torenhoge schulden, dan mag je die auto van de kredietbank behouden, anders niet. je wordt totaal doorgelicht en kan naar de voedselbank voor een tas voedsel,
je wordt zó gecontroleerd op alles, dat fraude eigenlijk niet mogelijk is.
ik loop lang genoeg bij de voedselbank en kredietbank om alles nu te weten. en als ik iets vreemds tegenkom hier ga ik het direct navragen of het waar is wat er geschreven wordt, en zo niet, hoe zit dat dan.