Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-05-2010 10:49:08
Auto & Vervoer

Auto airco opnieuw laten vullen??

@ henson:

vorige week zaterdag 15 mei op ard -ratgeber auto & verkeer was daar een item over:
jammer geld, periodieke koelsysteem controle. alleen koelmiddel bijvullen wanneer de koeling nalaat en wanneer een vreemde lucht (stinken?) waargenomen wordt het filter en de behuizing daarvan schoonmaken. dat kun je zelf, net als het luchtfilter van de motor vervangen.
ook werd daarin gesteld dat het instellen van de airco onder de 22 graden c.
naar verhouding veel extra brandstof kost.

het koelsysteem van de ene auto met dat van een andere auto vergelijken zou ik niet doen. dat kan aan onbekendheid met de nieuwe auto liggen. het heeft al helemaal niets te maken met de inhoud van de automotor.

een beetje lichte kleur auto kan zo ook brandstof besparen: de lichte lak reflecteert de zonnewarmte beter zodat minder gekoeld hoeft te worden en de auto wordt op straat eerder opgemerkt, waardoor overdag minder met dimlicht gereden hoeft te worden. dus weg met de grote zwarte bakken met veel chroom.....?

hardware error man.