Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 23-05-2010 21:16:51
Elektronica & TV

Dvd recorder

[quote=robbielin1 schreef op zondag 23 mei 2010, 20:30]hoi freya bedankt en fijn dat je er zoveel verstand van hebt. maar als het dus technisch niet uitmaakt of er een dvd+r of een dvd+rw in zit snap ik het helemaal niet meer.....ik zat me ook al af te vragen zit er niet ergens een back-up batterij die nodig is om het geheugen tijdelijk op te slaan of zo. ik kan me van videorecorders nog herinneren dat zij wel zoiets hadden mocht de stroom uitvallen??
nou ja, geen verschil. het zijn beide enkellaags schijfjes, maar het ene type wordt éénmalig gebrand en het andere type moet gewist kunnen worden, dus de structuur van beide type schijfjes is wel heel verschillend.

freya