Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-05-2010 11:43:42
Voeding & Gezondheid

Donorregistratie

Nbw, je wilt blijkbaar een discussie uitlokken, want je zegt vóór orgaan donatie te zijn, maar volgens mij ben je hartstikke tegen..
je bent donatie, maar jij wil wel zelf uitkiezen wíe jouw organen dan krijgt ? tja, dan zul je bij leven een nier of beenmerg of zo moeten afstaan, want wanneer het zover is heb je geen zeggenschap meer he.

overigens kun je -als ik me het goed herinner - als je je aanmeld wel aangeven welke organen ze wel of niet morgen gebruiken.

mocht het overigens ooit tot verplicht donorschap komen, dan zul je wel in actie moeten komen hé nbw, want stel je het leven redt van iemand die jouw goedkeuring niet weg kan dragen!
(nb, jij wilt dan natuurlijk zelf ook geen orgaan van een donor, want dat is anoniem, stel je voor dat het een gelovige, voor kernenergie stemmende links georienteerde .... etc was)