Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-05-2010 01:51:16
Computers & Telefonie

Telfort

Dag joke,

zolang hier in nederland niemand tegen ter strijde trekt, mag dit.
wat kun je er tegen doen:
klagen dat het een onrechtmatige daad is. diefstal!
eenvoudig naar de rechter stappen en vragen om een verbod het beltegoed vervallen te verklaren. je zou ook de rechter kunnen vragen providers te verbieden beltegoed te bevriezen, dus de prepaid telefoon voor uitbellen te blokkeren zolang er nog beltegoed is.
niemand heeft hier de moed gehad om dit voor een rechter te brengen. ook consumentenorganisaties als vara kassa niet.
terwijl in duitsland dit in 2006 al wel is gedaan door 2 consumenten organisaties (verbraucher zentralen) en 2 rechters (münchen en düsseldorf) gaven onafhankelijk van elkaar de consumenten gelijk en na hoger beroep door de provider werd ook door de hogere rechter de provider andermaal in het ongelijk gesteld. prepaid tegoed mag daar niet vervallen!

maar in nederland slaapt men liever door....terwijl het nederlandse recht zeer veel overeenkomsten heeft met het duitse recht.
wanneer jij je recht wilt halen, kan ik je meer info over deze zaken geven.

hardware error man.