Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

se
seeker - 31-05-2010 13:41:23
Geldzaken & Recht

Slecht ervaring van leaseplan bank

[quote=gerland schreef op maandag 31 mei 2010, 13:23][quote=rebo schreef op maandag 31 mei 2010, 10:13][quote=seeker schreef op zondag 30 mei 2010, 12:15]wel vergeet niet dat jezelf een fout gemaakt hebt, want je mag alleen geld er naar boeken vanaf de door jou opgeven tegenrekening bij leaseplanbank

nadat ze mij een rekeningnummer heeft toegekend, maakte ik die bedrag vanaf door mij opgegeven tegenrekening bij leaseplanbank over. het werkte niet het !!

waarom laat ze niet eerst weten wat hen eisen (eerst id vereisd of zo) dan een rekeningnummer toekennen!! nadat ik 2 keer gemaild dan zei ze dat ik moet id toesturen moet. slecht !!

da's dan weer opgelost. leaseplanbank wordt ten onrechte in de beklaagdenbank.gezet.
u wilt een rekening. om deze rekening te kunnen activeren diende u een kopie legitimatiebewijs aan te leveren. dat heeft u verzuimd te doen, en daarom is de rekening nog niet geactiveerd. dat het rekeningnummer al aan u bekend gemaakt is, staat daar los van.
rebo heeft geen slechte ervaring met leaseplanbank; leaseplanbank heeft wel een slechte ervaring met rebo.

dan heeft hij een en of rekening he? want ik hoefde geen legitimatie aan te leveren.