Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-05-2010 20:37:05
Computers & Telefonie

Telfort

Jokejozef schreef op zondag 30 mei 2010, 13:00: mag telfort je verplichten elk half jaar op te waarderen,anders word je geblokkeerd.

ja dat mag gewoon. het zijn de voorwaarden waaraan je je als klant vrijwillig verbindt. wil je dat niet, kies dan een andere provider of een andere abonnementsvorm.

als weinig-beller heb ik ook jaren telfort prepaid gehad. op goed moment moest je inderdaad steeds opwaarderen en stapelde het tegoed zich alleen maar op.

met simyo heb ik ook goede ervaringen het afgelopen jaar. een eerlijk tarief met een uitstekend bereik. alleen in het buitenland waren ze wat duurder, maar daar is toevallig vandaag net een wijziging in gecommuniceerd (vandaar dat hun site nu plat ligt door overbelasting denk ik). overigens ga ik vanwege gewijzigd belgedrag een tijdje naar een abonnement, maar met gelijkgebleven belgedrag zou ik zeker bij simyo blijven.