Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-06-2010 22:40:52
Geldzaken & Recht

Extra bijdrage kinderopvang

Seeker schreef op dinsdag 1 jun 2010, 20:27: , dan stopt een van ouders maar met werken of gaat ze partime werken zodat het kind op gevoed kan worden.


tja beetje moeilijk voor alleenstaande moeders wellicht en dan komen ze in de bijstand omdat er geen (betaalbare) opvang is en ze niet meer kunnen werken.........dan kost het veeeeeeeel meer dan die ene euro en dan ga jij vast weer roepen dat het niksnutten zijn die alleen hun hand op houden.
jij leeft zelf op kosten van de gemeenschap en nu kun je dan ook een geoedkoop steentje bijdragen zou ik denken.....
al die werkende mensen hoesten jou wao op tenslotte

pff wat een kortzichtig gedoe allemaal zeg.

--waarom moet ik meebetalen aan iets, waar ze zelf bewust voor kiezen.....--
tja als er geen kinderen meer komen mogen we straks tot onze dood blijven werken omdat er dan niemand meer is die het doet om onze aow ed op te hoesten of om in de supermarkt de vakken te vullen....


niet dat ik het de oplossing vind op deze manier maar mensen moeten eens verder kijken dan alleen een meter naast hun deur............