Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

robert11
robert11 - 04-06-2010 08:31:38
Geldzaken & Recht

Bestellen wehkamp zo makkelijk nog niet

@mastag: mijn 1e vraag is waarom koopt u dit soort artikelen bij wehkkamp....waarom niet? als men iets goedkoper kan kopen dan in de winkel, is er niks mis mee. op kieskeurig.nl, wordt aangegeven waar sommige producten goedkoper zijn, en met een actie erbij, kan wehkamp idd heel goedkoper zijn. garantie heeft men doch, en volgens ons ervaringen is er echt niks mis mee!

cheyennec: voor bestellingen en afspraken i.v.m. leveringtijd, bestellen we direct per telefoon. men kan idd via de computer bestellen, maar ik vermoed dat u misschien een nieuwe klant bent?
als "trouwe klant" bestellen we af en toe via internet en er staat degelijk de leveringsdata vermeld en het is nog nooit verkeerd gelopen!

het grootste probleem bij wehkamp is het bellen. als u 10 keren moet bellen, loop u de risico 10 verschillende medewerkers aan de lijn te krijgen, wat niet echt geweldig is te noemen, de een weet niet meteen wat een andere heeft afgesproken.