Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
cheyennec - 04-06-2010 19:11:32
Geldzaken & Recht

Bestellen wehkamp zo makkelijk nog niet

In deze tijd waarin online steeds meer upcoming is, is online producten bestellen niets bijzonders. en ik geef nergens aan dat ik om informatie vraag aan verkopers, wie gelooft die verkoopverhalen van tegenwoordig nog? ooit gehoord van targets... dan kun je veel beter op kieskeurig.nl en beslist.nl reviews lezen wat medeconsumenten van een product vinden en hoe ze het ervaren. orienteren doe ik online, het product in het echt bekijken indien nodig offline en als het veel in prijs scheelt bestel ik natuurlijk online! met mij steeds meer consumenten.

je zult je verbazen hoe belachelijk veel het scheelt om elektronica en witgoed online te kopen en meestal zonder problemen. en het voorbeeld van de stofzuiger, dat heb ik twee weken geleden meegemaakt. op modern.nl en bobshop om maar even iets te noemen, worden goede prijzen gehanteerd.

sterker nog; de laatste keer dat een verkoper in de scheer&foppen naar mij toe kwam, zei hij dat ik na het bekijken van het product net zo goed online kon bestellen, omdat dit aanzienlijk goedkoper was. kun je nagaan....wat mij betreft geen mentaliteitskwestie.

en ja, als je veel eisen hebt aan de producten die je bestelt, dan moet je het sowieso in het echt zien ja. maar een fornuis is voor mij puur iets om op te koken of in te bakken; als het die functionaliteiten heeft ben ik voor nu tevreden.

en dat ik het nu via wehkamp online gekocht heb, praat toch niets goed over het bestelproces zoals ik die nu ervaar? dat is wat ik in mijn verhaal aanstip.