Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-06-2010 14:00:16
Voeding & Gezondheid

Euro 15.00 betalen voor een ommetje?

@acadabrajamm

tuurlijk, iedereen zonder werk kan zich verdienstelijk maken indien dat men wenst. normaliter doe je dat via een vrijwilligersorganisatie. je bent dan vrijwilliger en €15,- vragen voor een ommetje, dat ga je gratis doen!

mocht je werkloos worden en de pech hebben uiteindelijk in de bijstand terecht te komen, dan kan men je verplichten, werk aan te nemen of vrijwilligerswerk te gaan doen. maar op die leeftijd en mogelijke problemen met de gezondheid .... is mijn ervaring als vrijwilliger, dat je daar onderuit kan komen.

of je moet bedoelen dat je zelf een zaakje op wil gaan zetten. onze oudere medemens een leuk middagje bezorgen a €15,- maar of dat zal gaan lukken? bezuinigingen komen eraan, het plukken gaat beginnen. dus dat middagje uit, zal uit je hart moeten komen, de meeste beursjes zullen [voorlopig] wel gesloten blijven.