Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-06-2010 16:43:20
Voeding & Gezondheid

Besmet vlees

Beste inkibabe

de overheid;
je pakt de koe bij de hoorns, daar zit 'm nou net de kneep, de overheid kan niet ingrijpen omdat die gestuurd worden door de voedings-en pharmaceutische industrie. veel mensen krijgen kanker door verkeerd voedsel en de industrie spint hier garen bij, dit levert een mooie omzet in medicijnen en chemo en houdt veel gezondheidzorgers aan de gang terwijl kanker gewoon kan genezen door goede reiniging en het juiste voedsel, hier zijn veel voorbeelden van, vrijwel niemand hoeft te sterven aan kanker (zelfs als je door de heren geneeskundigen al opgegeven bent) als je de goede methodiek maar gebruikt, dus ik blijf bij mijn standpunt alleen goed voedsel eten en de supermarkt dwingen om alle rotzooi welke vol gevaarlijke stoffen zit zelf maar op te eten.
kanker moet je voorkomen en mocht het toch voor komen dan naar de juiste instellingen om leren te reinigen en gezond te eten en balans in je lichaam te brengen.
ik doe boodschappen met een lijstje op zak met gevaarlijke e-nummers en eet geen mononatriumglutamaat en aspartaam etc.etc.