Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marleen van tol - 14-06-2010 17:39:26
Huishouden & Energie

Gaatjes

Hoi, bedankt voor uw reactie, nou ja ik had soms wel eens de indruk dat dat ook niet helemaal klopte ..het centrifugeren soms natter dan anders zoals sommige mensen denken ja hehe het is ook verschillend qua programma, wij weten dat het gaat om een soort programma, en dat als je dezelfde soort weer draait zelfde programma zelfde temp dat dat inderdaad wel eens twijfels brengt ! zoals meerdere zeggen, riemen enz, als ze goed lezen,heb ik dat inmiddels wel uitgesloten zelfs lager toerental .. een wasmachine hoort gewoon te werken anders moeten ze de 1200 toeren knop er niet op doen.. zoals mensen antwoord geven aan mij.
onze is drie jaar, dat van u ? ik ben dus bezig met miele, en anders print ik dit uit en ga naar de verkoper, mn pa heeft deze gekocht en was geen goedkope.
anders gaat het voor de consumenten bond, of op tv radar of kassa. sommige kopen netten ervoor, ik zou niet weten waarom., een wasmachine hoort te werken niet anders ! graag zou ik contact willen houden voor wat betreft dit probleem ivm verdere stappen ! als u dat zelf ook wilt .
groetjes marleen vande tol de officiele vraagsteller van dit probleem=jolandacarlo schreef op maandag 14 jun 2010, 16:04: ik heb sinds een paar jaar ook een miele wasmachine,kwam als beste uit de test,maar ook heb heb sindsdien gaatjes in de kleding.
nooit gedacht dat het aan de wasmachine zou kunnen liggen maar nu ik u verhaal lees zou het daar bij mij ook aan kunnen liggen.
het heeft wel niets te maken met gaatjes maar heeft u machine ook problemen met centrifugeren??
soms komt de was er droger uit dan de andere keer net of de centifuge niet iedere wasbeurt werkt.dat is vooral bij de donkere was.ben benieuwd of u daar ook last van heeft.
hopenlijk heb ook ik iets aan de antwoorden zodat er geen gaatjes meer in mijn kleding komen.succes.