Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jolandacarlo - 14-06-2010 19:01:23
Huishouden & Energie

Gaatjes

Hoi marleen,ik heb een miele w 3203. softcare system.water control-system.
en de machine is denk ik ook 2 a 3 jr oud moet dat nog even nazoeken.
en het probleem met niet goed centrifugeren is ook op de zelfde programma's.
ik zal eens in de gaten houden op welke programma's het meest.
ook dat kreukherstellend begrijp ik niet goed de was is toch super gekreukd als het klaar is, oke ook op 1200 toeren, maar ook op minder toeren.
eerst had ik een goedkope machine 19 jr oud en eigenlijk nog heel goed maar toch maar voor de zekerheid een nieuwe gekocht omdat ik bang was op lekkage e.d en deze was de beste uit de test gekomen en een miele nou ik dacht dat zit wel goed.was een dure machine en ook nog 10 jr garantie erbij gekocht.dan wist ik zeker dat ik lange tijd goed zou zitten.
maar helaas tot nu toe ben ik nog niet echt tevreden geweest .
o,ja mijn moeder heeft precies dezelfde machine als ik heb zal het eens met haar overleggen wat betreft de gaatjes, ik weet wel dat ook zij problemen heeft met centrifugeren en kreukels.
en nee ik stop de machine niet te vol.
tot horens groetjes jolanda