Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

er
erky - 14-06-2010 19:59:29
Huishouden & Energie

Gaatjes

Hoi marleen,

onze vorige wasmachine gaf regelmatig gaatjes in het wasgoed. leverancier gebeld. die deed de nylontest. hij vroeg een oude panty en wreef op alle plekken in de trommel met de panty om te voelen en zien of de panty ging ladderen. hij vond een plekje waar hij meende braampjes te voelen. dus een nieuwe trommel gekregen. en wat denk je? de nieuwe trommel deed het ook. toen ben ik zelf gaan kijken. veel licht er bij en ook in deze trommel zat een braampje. en ik vond nog iets anders. dit laatste heeft de nieuwe miele waarschijnlijk niet omdat die trommel er anders uit ziet.

in de trommel zitten van die schotten. het doet er niet toe of deze schotten plastic zijn of ook roestvast staal (rvs). aan de beide uiteinden van de schotten, tussen de trommel en de schotten (die de was meenemen bij het ronddraaien) kan wasgoed klem komen zitten en dan snijdt het in feite een draadje kapot. daar kan tricot niet tegen, maar wij hadden het ook als lusjes in de handdoeken.

ga dus maar eens op zoek naar dit soort gedoe.

succes!
erky