Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
madelieverd - 14-06-2010 23:13:08
Huishouden & Energie

Gaatjes

[quote=corkoo schreef op maandag 14 jun 2010, 22:25]het gaatjes-probleem bestaat al heel lang. onze vorige miele had het ook. miele heeft toen een nieuwe trommel geplaatst en de kleding is gedeeltelijk door miele vergoed. prima service dus, maar helaas, de gaatjes bleven komen. altijd zitten ze op navelhoogte. zoals door iemand anders opgemerkt was mij ook opgevallen dat het altijd katoenen kleding is.
inmiddels hebben wij al weer enkele jaren een aeg computer-gestuurde wasmachine. helaas is ook daar het gaatjes-probleem aanwezig. het wil er bij mij niet meer in dat het aan de wasmachine ligt.
ik vraag mij wel eens af of dat katoen niet in een of ander pap-bad wordt gestopt om de kwaliteit van het katoen ter verdoezelen. de problemen komen dan pas na een paar keer wassen.





wat is dat een pientere wasmachiene.....uitvogelen waar precies de navelhoogte zit in de shirtjes en dan toe slaan....sjakkaaaaaaa