Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marleen van tol - 15-06-2010 16:29:49
Huishouden & Energie

Gaatjes

Hoi jolanda, heb je al van je moeder vernomen of zij dat ook heeft ? vandaag heb ik de miele aan de lijn gehad , die belde mij, en heb gezegd dat jij er ook van het begin af aan last van hebt , zelfs mijn vader wast niet zn ondergoed, met 1200 toeren, want hij krijgt ook gaatjes ..ook miele en iets later gekocht dan ons,.. maar goed...is het niet handig dat we elkaars email hebben zodat we samen sterk zijn hiermee ? ik wil dit hebben opgelost namelijk, groetjes marleen van tol=jolandacarlo schreef op maandag 14 jun 2010, 16:04: ik heb sinds een paar jaar ook een miele wasmachine,kwam als beste uit de test,maar ook heb heb sindsdien gaatjes in de kleding.
nooit gedacht dat het aan de wasmachine zou kunnen liggen maar nu ik u verhaal lees zou het daar bij mij ook aan kunnen liggen.
het heeft wel niets te maken met gaatjes maar heeft u machine ook problemen met centrifugeren??
soms komt de was er droger uit dan de andere keer net of de centifuge niet iedere wasbeurt werkt.dat is vooral bij de donkere was.ben benieuwd of u daar ook last van heeft.
hopenlijk heb ook ik iets aan de antwoorden zodat er geen gaatjes meer in mijn kleding komen.succes.