Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ru
ruvada - 15-06-2010 18:11:21
Huishouden & Energie

Gaatjes

Op 5 maart heb ik een vraag gesteld over dit onderwerp (zie
http://kassa.vara.nl/discussies/discussie/vadetail/bosch-logixx-8-slecht-voor-wasgoed/?vhash=c749c73j&chash=1c62d486ec), maar geen enkele reactie gekregen.

door de grote druk op fabrikanten om steeds zuiniger apparaten te maken die steeds minder water gebruiken wordt de kwaliteit ondergeschikt gemaakt aan de energie-labels. dat krijg je, als je doorschiet in goede bedoelingen. ik kan me voorstellen dat de constructie van de trommel of zelfs de trommelbewegingen worden aangepast aan de verlaagde dosering water.

zo ontstaat ook het probleem van de zogenaamde was- of vetluis. te weinig water, te lage wastemperaturen. zie hiervoor deze interessante link: http://www.klusidee.nl/forum/about42654.html.