Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mabee - 16-06-2010 21:49:56
Huishouden & Energie

Gaatjes

Hallo marleen,
het probleem waar jij mee te maken hebt komt mij heel bekend voor.
een paar jaar geleden heb ik een lang gevecht gevoerd over mijn bauknecht wasmachine.na een hoop gedoe hebben ze de wastrommel vernieuwd omdat de gaatjes scherpe randjes hadden waardoor het wasgoed beschadigd werd.
je moet met je hand over de trommel wrijven en er stevig op drukken. je mag zelfs al druk je heel hard op 1 gaatje nog geen scherpe rand voelen. bij de fabricage zo vertelde de monteur mij, zijn de gaatjes er niet altijd diep genoeg ingestanst. dat verhaal van de panty kan ook maar met de blote hand is het beter te voelen.
dit is de enige oplossing, je hebt gewoon geen goede wastrommel en die moeten ze vervangen. zeker miele, er is toch geen betere ? zo'n klacht moet hun eer te na zijn. vecht ervoor, het is mij ook gelukt. sterkte en sukses he.
mabee.