Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marleen van tol - 17-06-2010 11:43:40
Huishouden & Energie

Gaatjes

hoi sjaantje, ja dit is heel erg herkenbaar, inderdaad, mail alsje blieft miele, dat hebben inmiddels meerdere gedaan !! samen staan we sterk.
ik heb mn telefoon nummer vermeld bij het verhaal van carlo/jolanda die heeft dezelfde trommel als mij en even oud, zij heeft ook een mail gestuurd ! ik hoor het wel ! groetjes marlee=sjaantje109 schreef op maandag 14 jun 2010, 12:50: wij hebben ook een miele wasmachine, sinds een jaar of 4 denk ik, en wij hebben ook gaatjes. vooral in katoen, is me opgevallen, en ik heb geen idee hoe het komt.
de gaatjes zitten ook allemaal "bij elkaar", als je een gaatje hebt, zijn er gelijk meer om heen, het is niet van "1 gaatje hier, en dan een eind verderop weer 1 gaatje", het zijn steeds een stuk of 5, 6 gaatjes bij elkaar.
ik vind het ook een raadsel en hoop hier ook meer informatie over te krijgen.
[/quote=stuera schreef op maandag 14 jun 2010, 13:17: hallo,

ik heb ook dit verschijnsel en zorg er in ieder geval voor dat alle bh's in een afgesloten waszak worden gewassen. dit ter voorkoming, maar het lukt toch niet altijd en heb ook een miele softcare, dus snap er niet zoveel van.
annemieke