Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-06-2010 22:39:56
Voeding & Gezondheid

Grafsteen plaatsen,hoeveel uren werk?

Wat de exacte prijs is voor deze klus kan niemand je via internet vertellen, zelfs een steenhouwer kan op deze manier geen concurrerende prijs maken.
de door jou vermelde uren zijn echt geen uitzondering, maar het is echt van meerdere faktoren afhankelijk, namelijk hoe groot is de steen, daar zijn heel wat verschillen in, hoe zwaar is b.v. de dekplaat en het kopstuk ? uit hoeveel delen bestaat de steen, zitten er gekapte letters in of opliggende ?
zijn het machinaal gekapte letters of hand gekapte ? zijn het bronzen letters (opgelegd) of alluminium in brons kleur, allemaal fatoren die mee spelen in de prijs en zo zijn er nog wel meer te noemen.
een goede steenhouwer die b.v. ook een goede service geeft zal misschien ook iets duurder zijn, komt die goedkope steenhouwer ook (gratis) als het monument na een tijdje is verzakt, om het weer mooi recht te zetten ?