Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
madelieverd - 20-06-2010 22:01:35
Huishouden & Energie

Gaatjes

[quote=marleen van tol schreef op zondag 20 jun 2010, 20:44] nou dat van het kreuken nooit zo op gelet, maar soms het idee, dat het toch iets te nat de ene keer eruit komt dan het andere, zelfs vanmiddag nog met de donkere was van 40 graden... ik schud het / sla het altijd even uit 1 keer voordat ik ophang, en er kwamen gewoon spetters vanaf.. soms twijfel ik ook wel een s aan de temperatuur, dan was ik eens heet enkele keer erg heet en als het eruit komt is het koud.... nou ja ik denk dat dat wel aan mij ligt... hihi hoe merk je dat kreuken op ? ik moet het altijd wat uit elkaar halen , want het zit geplakt en verpropt op elkaar terwijl het niet veel is..... nou mijn zoontje had veel pekjes qua pukkeltjes enz op zn armen en benen, ik zelf had het op mn armen, [altijd al gehad boven arm achter] maar ik dacht ik gebruik dat eens kijken of het beterder is. soms heb ik omo, soms dash... en voor de witte was omo wit, en voor de zwarte was babyshampoo, of zoals nu van de liddl zwarte wasmiddel,. ja het is wat he , maar ja daar komen die gaten niet van, soms wel en soms niet...net wanneer de wasmachine weer griep heeft denk ik... hihi ik kijk ook altijd mn was na, elke shirt...groetjes[quote=jolandacarlo schreef op zondag 20 jun 2010, 20:35][quote=marleen van tol schreef op zondag 20 jun 2010, 18:48] hoi jolanda, weet je ik heb een tijd ook neutral was middel gebruikt, vanwege even tuele allergie klacht, maar het maakt niet uit, want met zwarte wasmiddel heb ik het ook. ik zal ze morgen even terug bellen miele. maar ik vind wel, 1 shirt in een grote trommel met veel meer shirts, enz, dat vergroot al beslist niet de kans dat daar toevallig nu een gaatje inkomt, maar ik heb het wel gedaan zoals ze vroegen.
groetjes mij marleen[quote=reflexcsr schreef op zondag 20 jun 2010, 15:52]hoi marleen, afgelopen week miele monteur op bezoek. ga nu 2 wkn. hetzelfde t-shirt bij elke was meewassen. wat ariel betreft: een kennis van mij heeft van ariel het aankoop bedrag van haar broek vergoed gekregen omdat hier gaatjes in zaten. ariel heeft niet gezegd dat het door hun wasmiddel komt, maar wel vergoed!
gr. jolanda


hoi marleen,zoals ik je in de mail al vertelde komt half juli de monteur van miele.
nu lees ik dat je ook wel eens wast met neutral, nou dat wasmiddel gebruik ik ook, eigenlijk het enigste wasmiddel daar mijn zoontje last heeft van exceem.is dat toeval ??heb ook gezegt dat ik niet alleen last heb van gaatjes ook van het slecht centrifugeren en kreuken.heb jij dat ook gemeld??
groetjes jolanda




ja natuurlijk komt het schone wasgoed koud uit de machiene, omdat die met koud water de spoelingen doet.....wat dat centrifugeren betreft....als er een fijnwasprogramma wordt gedraaid, wordt er minder heftig gecentrifugeerd.....