Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gratisrijden
gratisrijden - 26-06-2010 01:23:56
Huishouden & Energie

Blokker roest vrije messen zogenaamd maar roesten wel?

@dennis777777,

uw toon en spellingsgebruik, slaat de plank helemaal mis; zo'n brief neemt niemand serieus, wat niet betekent dat men u niet zou willen helpen. iedere nuchter denkende zakenman wil tevreden klanten.

staal is nooit roestvrij. wel is er staal dat niet verder roest, dan een microscopisch dun laagje dat verder roesten vookomt.

omruilen kun je zo wel vergeten, maar als kleine troost: een roestend mes hoeft niet slecht te zijn. de peperdure japanse varianten zijn nooit van roestvrij staal, want de grotere atomen van de toevoegingen om een mes roestvrij te maken gaan altijd ten koste van de hardheid van de staal en de scherpte van het mes. hoe kleiner de atomen hoe scherper de snede die ermee gevormt kan worden.