Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mastag
mastag - 01-07-2010 08:43:50
Computers & Telefonie

Goedkoper bellen vaste lijn..

Beste dirk,
sinds 2004 bellen wij met yiggers en vandaag is zelfs onze hele aansluiting naar hen overgegaan. ik betaal ze nu 26 euro in de maand incl 24/7 bellen naar vaste nummers. wij bellen veel naar het buitenland en daarvoor bellen we met hallobuitenland, we kiezen dan een 0900 nummer en voeren het te bellen nummer in, kosten 2cpm. onze ervaringen met yiggers zijn prima. 6x daags is er een update met je telefoonverkeer, je kunt dus precies zien wie en wanneer en hoelang je hebt gebeld. ook handig om te zien wie je het meest of meest lang belt.
service prima, vak zijn ze niet direct te bereiken maar bellen altijd netjes binnen een paar uur terug als ze het druk hebben.
mastag