Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

harrie
harrie - 01-07-2010 14:15:18
Voeding & Gezondheid

Danone croissant-deeg invriezen?

Als ze afgebakken zijn en je vriest ze in, zijn ze na ontdooiiing slap en niet te v.eten. dan moeten ze alsnog in de "echte" oven om een beetje bite te krijgen. dus is het idee van danone beter, het is nl. dezelfde truc als met voorgebakken broodjes.
overigens de voorgebakken croissants van bv. aldi vind ik lekkerder als die uit een scheur"blik" van danone.
salut, harrie (sinds 20 jaar de kok in huis)