Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edwardus
edwardus - 04-07-2010 18:29:36
Voeding & Gezondheid

Danone croissant-deeg invriezen?

Nu de terugkoppeling. ingegeven door het antwoord van danone heb ik ze na een klein weekje toch maar uit de vriezer gehaald. de ene helft heb ik op 8 minuten voorgebakken en gaan later de vriezer weer in, de andere helft heb ik gewoon afgebakken en het resultaat is ... even lekker als anders, niks aan de hand. voor kortere tijd invriezen kan dus geen kwaad.

overigens, met een paar brokken (pure) chocolade erin meegebakken zijn ze nog lekkerder :)
als ze afgekoeld zijn, 10 seconden in de magnetron en de chocolade wordt weer lekker zacht. daar worden ze iets minder knapperig van, maar dat krijg je in een koekepannetje weer in orde.