Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
melaniec - 05-07-2010 17:28:07
Computers & Telefonie

Vodafone passport

Vodafone passport werkt in 44 landen. die landen zijn te vinden op de website van vodafone. in die 44 landen kunt u goedkoper bellen en goedkoper gebeld worden vanuit nederland. het is gratis dus het kan nooit kwaad om het aan te zetten.

er zitten voor zover ik weet geen extra voorwaarden aan vast. omdat vodafone een van de weinige is die een dergelijke dienst gratis aanbiedt is het voor hen aantrekkelijk om daarmee te adverteren. dit om klanten te trekken die de dienst bij hun huidige provider niet gratis kunnen ontvangen. de reden dat het bij vodafone wel gratis kan is omdat vodafone het grootste netwerk ter wereld heeft en in die 44 landen een eigen netwerk en winkels heeft waar andere providers deals moeten sluiten met lokale providers.