Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-07-2010 06:27:58
Voeding & Gezondheid

Wanner werkt een democratie?

Grindweg schreef op zaterdag 3 jul 2010, 17:52: hoe werkt een democratie eigenlijk. helpt stemmen echt.? ik geloof dat veel mensen er aan gaan twijfelen. is de samen leving daar mee gediend.? snappen doe ik het niet.of is het dief en diejes maat?

persoonlijk ben ik van mening dat een democratie enkel en alleen kan werken wanneer men echt met het lot van de mensheid begaan is.

en u en velen met u beginnen te twijfelen aan het nut hiervan.
en daar heeft u ook alle redenen toe.

het wordt er zoveel eenvoudiger van om te aanvaarden als je het volgende woord voor schrijft "schijn" deze vier lettertjes geven een beter beeld van het huidige politieke bestaan.

en stemmen op een politiek partij: bij het ontbreken van een echte democratie
en we hadden al vastgesteld dat het hier gaat om een schijndemocratie ben ik en velen met mij tot de conclusie gekomen dat stemmen geen enkele zin heeft.