Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jscholtes
jscholtes - 06-07-2010 19:13:16
Geldzaken & Recht

Geld opnemen van je eigen rekening

De banken hebben sedert 1 juni in nederland geen kasfunctie meer......
het is natuurlijk te gek als je aan de balie staat van je eigen bank en je kunt met een geldig nederlands identificatie middel het geld van je eigen rekening niet meer opnemen. boven de € 1000,00 moet je bestellen waarna je het geld kunt afhalen. kan dat dan ook niet zonder een bankpas??? wat zijn die banken in nederland vreemd bezig? ze lijken te zijn vergeten dat ze ontstaan zijn uit het feit dat particulieren hun geld bij hen gingen sparen. wellicht zijn de meesten nu voor een belangrijk deel gesponsord door de overheid. klaarblijkelijk vergeet men andermaal dat dit geld weer van de nederlandse belastingbetaler af komt!!
zie ook de http://kassa.vara.nl/discussies/discussie/vadetail/banken-zonder-kasfunctie/?vhash=c749c73j&chash=6442e109bc">discussie die ik over dit onderwerp zelf enige tijd geleden opende.