Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-07-2010 09:08:47
Geldzaken & Recht

Wereldkampioen

Motormuis,
en dan zijn 22 (te) goed betaalde mannetjes wereldkampioen. wat maakt ze dat beter dan de mensen die in de schaduw van de stadions moeten zien te leven. velen van hen zijn zelfs voor het w.k. verdreven van hun woning.

en maakt ons dat beter dan de rest???

dit soort discussies/vraagstukken waren een jaar of 70 bij de oosterburen ook aan de orde en iedereen weet wat daarvan gekomen is. ik stoor me dus vooral aan het "wij zijn beter dan de rest" idee waar je blijkbaar aan mee moet doen.

ook dat verplicht versieren van straten en oh wee als je niet meedoet of er iets van zegt. en klap op je muil kun je krijgen en een steen door je ruit. maar ja, dat schijnt tegenwoordig normaal te zijn. gelukkig wonen mijn overburen 3 kilometer verderop en heb ik zelfs dus niet zo veel last van die idiote vlaggetjestroep. ook daarvan vind ik trouwens dat er best wel eens naar de herkomst van het merendeel van die troep gekeken mag worden.