Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ke
keesbakels - 07-07-2010 12:45:10
Elektronica & TV

Afwasmachine hapert

Nog even terugkomen op de afwasser. alle in- en uitvoer nagekeken en geen vuil, knikken o.i.d. aangetroffen. schoonmaakazijn, en heet water hebben niet geholpen. het zal dus inderdaad de waterpomp zijn. op internet kan ik voor ongeveer 25 euro incl. verzendkosten een nieuwe kopen maar, hoe kom ik bij de waterpomp? is daar ergens een handleiding voor te vinden? ik heb al gekeken of de achterkant eenvoudig te demonteren is maar dit ziet er niet hoopvol uit. moet het misschien via de onderkant?
alvast dank voor de reacties.

nog even over de kwaliteit van whilrpool. het was een vrij goedkoop apparaat, 299 euro. als hij nu definitief stuk zou gaan heb ik een afschrijving gehad van 54 euro per jaar. iets meer dan 1 euro per week.
bijna 15 cent per dag. daar kan ik wel mee leven.

groeten kees.