Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-07-2010 15:53:31
Geldzaken & Recht

Wereldkampioen

Wielrenners, tennissers en ook autocoureurs worden inderdaad ook goed betaald. maar daar zijn voor zover mij bekend geen rellen nodig om het leuk te hebben, sloten bier om het een beetje naar je zin te hebben (zo vervelend is voetbal dus blijkbaar).

supporters van verschillende sporters kunnen daar nog gewoon naast elkaar zitten en van de sport genieten. en als supporter kun je vlakbij de sporters komen. en hoeven geen hele verkeerspleinen en complete binnensteden voor afgesloten te worden. ook een stuk minder politieinzet bij dergelijke wedstrijden trouwens. vaak is de verkeerspolitie/parkeerwachters in de overmacht.

vond het charmeoffensief van de knvb vorige week in diverse dagbladen ook wel lachwekkend. we moeten vooral niet de indruk hebben dat de voetballers van nu geen opleiding hebben genoten. ze kunnen heus wel wat en hebben zeker wel doorgeleerd. tuurlijk! laat ze dan aan het werk gaan na hun 30e of hun volledige schoolgeld terugbetalen. oh nee, dat hoeven ze niet want ze hebben al genoeg. en waarom kregen ze ook alweer zo veel? omdat hun carriƩre korter zou zijn dan die van jan arbeider en dus moeten ze in korte tijd veel geld verdienen. er is toch niets op tegen om na je 30e echt aan het werk te gaan?