Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

xanneman
xanneman - 08-07-2010 08:22:07
Geldzaken & Recht

Cadeau envelopjes ontvangen

heel simpel, kost niets meer dan een kartonnen doos (eigen collectie / supermarkt) en een stukje inpakpapier! > zo maak je een cadeaudoos.
plak de doos dicht, maak er eerst even een gleuf in (a5-formaat lengte) en pak de doos netjes in. dit ziet er zo feestelijker uit.
zet de doos achter je neer op een cadeautafel, dan kunnen de de gasten het geld (in een envelop) in de doos doen, of als je toch nog andere cadeau's krijgt, kunnen ze op de tafel erbij.
let er wel op: als het cadeau-geef-gedeelte voorbij is, zet de doos dan op een veilige plek> of vraag een familielid, of vraag de uitbater van je feestlokatie. wij hebben dat ook zo gedaan met ons huwelijk, ging perfect!
en als je thuiskomt, envelopjes openmaken en kijken.....
veel plezier