Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-07-2010 08:47:28
Geldzaken & Recht

Wereldkampioen

En nu er blijkbaar toch heel veel mensen heel veel geld en tijd hebben om even naar zuid-afrika te vliegen, kunnen ze natuurlijk bij die zogenaamde volksfeesten voor de achterblijvers ook wel entree gaan heffen. blijkbaar heeft men geld zat en de entreegelden kunnen ze mooi gebruiken om de (overbodige) overheidsinzet te bekostigen.

en waarom moet zoiets overigens midden in een stad? volledig onbereikbaar en veel te duur om te beveiligen. er zijn zoveel open ruimten, zoals stadion en sportparken aan de rand van een stad. zet daar een groot hek omheen, vraag € 50,-- per persoon (is nog goedkoop) en laat het daar zien. en uiteraard bij de uitgang van de parkeerplaats grootschalige verkeerscontrole.

ook een intocht door amsterdam.......wie gooit nu op dinsdag de hele ring de hele dag plat en de binnenstad dicht! alleen die economische schade is al enorm. tel daar nog de gezonken bootjes, fietsen en auto's bij op, het uitbaggeren van de grachten etc. bij op. en dat terwijl in amsterdam zuid-oost een betonnen bunker staat die hiervoor gebouwd is. of nog beter: gewoon meteen op een achterafbaan op schiphol.