Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-07-2010 08:13:02
Geldzaken & Recht

Wereldkampioen

Nbw schreef op vrijdag 9 jul 2010, 02:07: ja en net als iedereen zal ik ook gigajuichen op het moment dat nederland wereldkampioen voetbal is. ben ook maar een domme hollander met idealen en heel veel kritiek op van alles en nog wat maar het is onmogelijk te ontsnappen dus doe ik wat elk kuddedier betaamt maar gewoon mee met de massa. zo ook de politiemensen in functie. toch blijf ik er moeite mee hebben. stel en dat zal ongetwijfeld gebeuren sneuvelt iemand door deze volksgekte.geen stille tocht en geen register te tekenen. stel 23 nederlandse militairen in uruzgan sneuvelen tijdens de finale. geen hond zit te wachten op onderbreking van de wk-finale door een extra-journaal uitzending. balkenende moet dan van de tribune geplukt worden en onze spelers zouden direct moeten stoppen in naam van oranje.

met militaire eer en ongeloof zal dit nederlandse elftal geeerd worden, maar nu ff niet want oranje is wereldkampioen voetbal geworden. en dat zal de wereld weten. wij draven door de straten en overtreden blind van geluk.

bizar vind ik het

mij interesseert het geen ene moer dat wk-voetbal-2010 gedoe. gelukkig geen kuddendier! integendeel, zie zondagavond wel 2 afleveringen van ncis of één van de overigen 60 zenders die geen voetbal ophoesten. het gejuich (of niet) hoor ik wel uit het eetcafé komen. daar ziten ook kuddendieren met hun spaatje(s) geel.

enige zorg die mij baart: is maandagochtend mijn auto nog heel?

o ja! voor mij mag de uitzending (in)direct worden onderbroken voor 'breaking news'!