Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

s.canton
s.canton - 14-07-2010 14:53:37
Vrije tijd & Tuin

Vleermuizen

Ook wij hebben al jaren vleermuizen onder de nok van het dak. het zijn kraamkolonies. daardoor verblijven ze gelukkig niet zo heel lang bij ons. zodra de kleintjes kunnen vliegen vertrekken ze weer. om vervolgens het jaar daarna weer terug te komen.
op zich vinden wij het niet heel erg. het is wel zo dat de ontlasting inderdaad vreselijk stinkt. zeker in een periode met weinig regen, zoals deze zomer, is het heel erg.
verder is bij ons de 2e verdieping geen bergzolder maar zijn er twee slaapkamers gelegen. de jongste van onze kinderen slaapt op één van die kamers. de herrie die ze 's nachts maken is onvoorstelbaar! ikzelf doe op de andere zolderkamer altijd de strijk maar ben altijd blij als ik klaar ben. en dat is dan overdag. kun je nagaan hoe goed je het 's nachts hoort. ik vraag me ook werkelijk af waarmee ze zo'n lawaai maken aangezien het geen knagers zijn. ik kan het op geen enkele site over vleermuizen terug vinden.
in ieder geval ben ik toch altijd weer blij als ze weg zijn. leuke beestjes of niet. van mij mogen ze ergens anders leuk gaan zitten wezen!